0
Bureaulampen
Catellani & Smith - Uau tafellamp
Catellani & Smith Uau tafellamp in de kleur nikkel, gemaakt van staal, dimbaar en 65x55 cm groot.

Normale prijs: € 719,95

Aanbiedingsprijs: € 647,00 (incl. 21% BTW)

Pagina 1 van 1

Design bureaulampen van KOOT

Een goede werkplek stimuleert de werkzaamheden. Een aantal factoren bepalen of een werkplek efficiënt is of niet. Natuurlijk zijn meubels zoals een goede bureaustoel en een comfortabel bureau erg belangrijk, maar ook goede verlichting kan de efficiëntie van een werkplek een boost geven. Overdag is natuurlijk licht een vereiste. In de koude wintermaanden kan het echter erg vroeg donker worden en dat is goede verlichting vereist. In dat kader is het van belang dat kunstlicht over kan nemen van natuurlijk licht. Door een bureaulamp te plaatsen houdt u de kamer onder alle omstandigheden goed verlicht. Tevens is het mogelijk om een design bureaulamp te plaatsen, waardoor de lamp niet alleen een praktisch nut heeft  maar dat het designstuk ook als aanvulling van de inrichting kan dienen.

Verschillende stijlen bureaulampen

KOOT beschikt over verschillende stijlen bureaulampen. Hierdoor is er vrijwel altijd een bureaulamp die aansluit bij uw inrichting. In een moderne inrichting kan zowel een moderne bureaulamp worden gebruikt als een retro variant. Waar een modern ontwerp voornamelijk zorgt voor een mooi afgewerkt effect, zo zorgt de retro bureaulamp voor een industriële uitstraling. Tevens worden moderne ontwerpen veelal gecombineerd met retro lampen omdat deze stijlen naadloos bij elkaar aansluiten. Bij het kiezen van de juiste stijl bureaulamp is het erg belangrijk om eerst de stijl van de werkkamer te bepalen.

Praktische mogelijkheden van de bureaulamp

Natuurlijk worden bureaulampen voornamelijk gebruikt om een ruimte goed te verlichten en daarom is het belangrijk dat de lamp voldoet aan uw eisen. Bureaulampen kunnen enorm minimalistisch uitgerust zijn. Echter zijn er ook een hoop mogelijkheden om het werk aangenamer te maken. Werkt u graag met fel licht, of houdt u toch meer van wat zachtere effecten? Bepaal dit helemaal zelf door een bureaulamp te kopen die voorzien is van een dimfunctie. Tevens is het mogelijk om het lichtsculptuur als sfeerverlichting te gebruiken door het licht wat te dimmen.

Een lichtarmatuur kan voorzien zijn van LED verlichting of van een spaar- of gloeilamp. Beide soorten hebben hun voordelen en daarom is het van belang om deze voordelen tegen elkaar af te zetten. Zo is een bureaulamp die voorzien is van LED verlichting een stuk energiezuiniger dan de gloeilamp. Gloei- en spaarlampen geven over het algemeen een warmere uitstraling. De keuze hangt af van de energiezuinigheid en levendigheid.

Bureaulampen kopen bij KOOT

Door het praktische nut van een bureaulamp te combineren met een prachtig design is het verlichtingsproduct een ware aanwinst voor uw werkplek. KOOT beschikt over een breed aanbod aan bureaulampen. Bent u er niet zeker welke bureaulamp bij uw inrichting past? Onze lichtadviseurs helpen u graag bij deze lastige keuze. Door gezamenlijk naar uw wensten te kijken bent u er zeker van dat u een bureaulamp kiest die bij uw inrichting past. Met meer dan 30 jaar ervaring in de lichtindustrie kunnen onze lichtexperts helpen bij het opstellen van het juiste lichtplan, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Schroom dus niet om contact op te nemen, wij helpen u graag bij het maken van lastige beslissingen.

  • Luceplan

  • Artemide

  • Oluce
  • Wever & Ducré Lighting
  • Louis Poulsen
 
  • Tom Dixon
  • Modular Lighting Instruments
  • Foscarini
  • Moooi
  • Buster+Punch
  • Marset