0

Flos - Goldman Tafellamp (Nikkel)

Beschikbaarheid:

2-4 weken

Normale prijs: € 380,00

Aanbiedingsprijs: € 342,00


Deze lamp wordt standaard inclusief lichtbron geleverd.
  • Officiële dealer
  • Prijsgarantie
  • Gratis levering NL | BE vanaf € 50
  • Achteraf betalen
  1. Omschrijving
  2. Specificaties
  3. Verzenden / Retourneren
Kort na de opkomst van elektriciteit, verscheen aan het begin van de twintigste eeuw de zogenaamde notarislamp, waarschijnlijk beter bekend als bankierslamp of bankerslamp. Het extra licht kwam goed van pas tijdens al het getuur naar de kleine cijfertjes en lettertjes. Hoewel de lamp nooit echt is weggeweest, vond ontwerper Ron Gilad het tijd voor een nieuwe en strakke versie. In 2013 verscheen de Flos Goldman tafellamp in de traditionele kleuren messing met groene kap, maar ook in donker nikkel met fumé kap. Staat deze Flos Goldman binnenkort ook bij u op het bureau?

De kap van de lamp heeft een breedte van 25,5 centimeter, en de voet heeft een breedte van 15cm. De totale hoogte van de lamp is 40 centimeter.

Extra informatie

Artikelnummer F3440030
Afmeting Zie foto's
Kleur Nikkel
Lichtbron LED
Merk Flos
Designer Ron Gilad

Het artikel kan binnen 14 dagen geruild/geretourneerd worden, mits in originele staat en originele verpakking word terug gezonden.  Dan word het eventuele te verrekende bedrag binnen 30 dagen op uw rekening gestort. Het terugzenden van het artikel komt voor de rekening van de consument.

    • Afbeeldingsresultaat voor artemide logo