0

Flos - Taccia Tafellamp

Beschikbaarheid:

2-4 weken

Normale prijs: € 1.780,00

Aanbiedingsprijs: € 1.602,00


  • Officiële dealer
  • Prijsgarantie
  • Gratis levering NL | BE vanaf € 50
  • Achteraf betalen
  1. Omschrijving
  2. Specificaties
  3. Verzenden / Retourneren
Met de door Achille en Pier Giacomo Castiglioni ontworpen Flos Taccia tafellamp, haalt u niet gewoon een lamp, maar een uniek object in huis. De handgelazen glazen koepel van de Taccia staat los op de voet, en geeft door het indirecte licht, vele mogelijkheden om verschillende patronen op de muur te laten weerkaatsen.

De Flos Taccia lamp is voorzien van een E27 fitting welke een maximaal vermogen van 100 Watt ondersteunt. Met snoerdimmer is het armatuur te dimmen van een romantisch sfeerlicht tot een volledige belichting van uw ruimte. Het armatuur is 54 centimeter hoog en de glazen koepel heeft een doorsnede van 49,5 centimeter. De voet van het armatuur heeft een doorsnede van 19 centimeter en is 26 centimeter hoog en verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart.

Extra informatie

Artikelnummer F6600030
Afmeting Zie foto's
Kleur Zwart / Black
Lichtbron E27
Merk Flos
Designer Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Het artikel kan binnen 14 dagen geruild/geretourneerd worden, mits in originele staat en originele verpakking word terug gezonden.  Dan word het eventuele te verrekende bedrag binnen 30 dagen op uw rekening gestort. Het terugzenden van het artikel komt voor de rekening van de consument.

    • Afbeeldingsresultaat voor artemide logo