0

Lumina - Zelig Vloerlamp met Dimmer

Beschikbaarheid:

2-4 weken

Normale prijs: € 677,00

Aanbiedingsprijs: € 609,00


  • Officiële dealer
  • Prijsgarantie
  • Gratis levering NL | BE vanaf € 50
  • Achteraf betalen
  1. Omschrijving
  2. Specificaties
  3. Verzenden / Retourneren
Over het design van de Lumina Zelig is heel goed nagedacht, ieder element tot in de kleinste details geperfectioneerd. Designer Walter Monici heeft een prachtige designlamp gecreëerd, waarvan ieder onderdeel een bijdrage levert aan zijn unieke design. De Zelig vloerlamp is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten aluminium, wat voor een elegante en moderne look zorgt, maar heeft tevens een solide constructie. De Zelig is zeer flexibel door zijn twee scharnierpunten en het contragewricht, waardoor hij precies die plek belicht die nodig is, of een bredere verlichting van de ruimte.

De Zelig Terra vloerlamp met dimmer is leverbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en geborsteld nikkel. Daarnaast is er ook een tafellamp en zijn beide versies leverbaar met dimmer of aan-/uitschakelaar.

Extra informatie

Artikelnummer 7942-03?
Afmeting Zie foto's
Kleur Nikkel
Lichtbron GY 6,35 12 volt 50W Helder
Merk Lumina

Het artikel kan binnen 14 dagen geruild/geretourneerd worden, mits in originele staat en originele verpakking word terug gezonden.  Dan word het eventuele te verrekende bedrag binnen 30 dagen op uw rekening gestort. Het terugzenden van het artikel komt voor de rekening van de consument.

    • Afbeeldingsresultaat voor artemide logo