0
Luceplan
Luceplan - Goggle D52 wandlamp
Multicolor Luceplan Goggle D52 wandlamp van polycarbonate (PC), met een formaat van 32x18x14 cm.

Normale prijs: € 108,00

Aanbiedingsprijs: € 95,00 (incl. 21% BTW)

Pagina 1 van 1

Luceplan verlichting

Wie voor Luceplan gaat, kiest voor stijlvolle design verlichting. De architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Levri hebben in 1978 de krachten gebundeld en besloten op zich te richten op het ontwerpen van lampen met een eigen karakter. Luceplan staat erom bekend energiebesparend te werk te gaan en houdt daar ook rekening mee tijdens het gehele ontwerpproces. Er worden niet zomaar materialen gekozen om de lampen te ontwikkelen. Alleen duurzame en hoogwaardige materialen worden door de designers van Luceplan gebruikt om hun collectie te voorzien van de meest bijzondere lampen..

Lichtfilosofie van Luceplan

De designers van Luceplan ontwikkelen niet zomaar lampen. Er gaat altijd een gedachte schuil achter de bijzondere ontwerpen. Tijdens de productie wordt werkelijk aan elk detail gedacht. Bij Luceplan staan vier pijlers centraal waar altijd rekening mee wordt gehouden; duurzaamheid, een lange levenscyclus, perfecte afwerking en oog voor detail. Wanneer u een lamp ziet van Luceplan, dan kan u helemaal begrijpen waarom de designers voor deze kernbegrippen heeft gekozen. De missie van de Italiaanse lichtfabrikant is ook niet voor niets om de woonsfeer naar een hoger niveau te tillen in combinatie met energiebesparende en duurzame producten.

Duurzame verlichting

Luceplan hecht veel waarde aan het milieu en dat is ook te zien aan de materialen die worden gebruikt om de lampen te ontwerpen. Bij voorkeur worden recyclebare materialen gebruikt zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Luceplan streeft naar een duurzame ontwikkeling en zij waren ook het eerste merk in de verlichtingsbranche dat aan alle ecologische vereisten voldeed. Van het concept tot aan het uiteindelijke ontwerp, over alles werd tot in de puntjes zeer goed nagedacht en dat is terug te zien in de lampen van Luceplan.

Stijlvolle collectie lampen met tijdloze ontwerpen

Iedereen die wel is een lamp van Luceplan heeft mogen aanschouwen, weet dat het meer is dan alleen verlichting. De ontwerpers doen er alles aan om zich te onderscheiden van de concurrenten en maken alle lampen met een doel. Hierbij wordt alles zoveel mogelijk Italiaans gehouden waarbij de tijdloze ontwerpen over 50 jaar nog steeds een toegevoegde waarde zijn.

Binnen de stijlvolle collectie lampen is de Luceplan Costanza serie toch wel de eyecatcher. Veelvoorkomende lampen binnen de Costanza zijn voornamelijk de tafellampen en de vloerlampen. Deze zijn zeer klassiek passen bij ieder soort interieur. Hoewel de lampen soms als eenvoudig worden aangeduid, zijn ze alles behalve.saai en hebben ze met hun tijdloze design juist een verpulverde impact. .

Mochten de Costanza lampen toch niet helemaal bij uw interieur passen, dan kunt u altijd nog gaan voor de Luceplan Costanzina serie. De Costanzina lampen zijn wat kleiner van aard, maar kunnen net zo functioneel en stijlvol zijn. Binnen deze serie zijn voornamelijk de hanglampen erg in trek, ook vanwege hun tijdloze uiterlijk en omdat ze goed kunnen worden gecombineerd met andere meubelstukken.

Luceplan verlichting bestellen bij KOOT

Bent u al overtuigd van wat Luceplan voor uw interieur kan betekenen? Als u van stijlvol en modieus houdt, dan heeft u het met een Luceplan lamp helemaal voor elkaar. Bij ons  kunt u terecht voor verschillende soorten lampen van deze Italiaanse lichtfabrikant. Wellicht bent u overweldigd door het enorme aanbod. In dat geval is het verstandig om u te laten adviseren door één van onze adviseurs. Binnen KOOT werken allemaal gespecialiseerde lichtadviseurs met héél wat jaren ervaring. Zij kunnen u precies vertellen welke soort lampen past binnen uw interieur.  • Luceplan

  • Artemide

  • Oluce
  • Wever & Ducré Lighting
  • Diesel living with Foscarini
  • Louis Poulsen
 
  • Tom Dixon
  • Modular Lighting Instruments
  • Foscarini
  • Moooi
  • Buster+Punch
  • Marset