0
Moooi

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi lampen

Bij Moooi worden lampen meer als functioneel meubelstuk gezien. De designers achter dit Amsterdamse merk proberen van hun ontwerpen een waar kunstwerk te maken. En dat is ook goed terug te zien in het diverse aanbod van verlichting. De lampen van Moooi vormen een bakermat van schoonheid, functionaliteit en elegantie, precies u wat kan verwachten van een topontwerp. Laat u inspireren door het prestigieuze aanbod en vul uw interieur aan met één of enkele pronkstukken van Moooi.

Het succesverhaal achter Moooi

Wie aan het Nederlandse designlabel Moooi denkt, zal dit waarschijnlijk direct associëren met een breed scala aan spraakmakende meubelstukken. Sinds 2001 is topontwerper Marcel Wanders dit merk begonnen en heeft in de loop der jaren diverse collector items aan zijn portfolio mogen toevoegen. Maar niet alleen de meubelstukken zijn een lust voor het oog, ook de unieke collectie lampen van Moooi zijn door een ringetje te halen. Toen Casper Vissers in 2001 medeoprichter werd bij het Amsterdamse designlabel, kwamen er over de hele wereld aanvragen om samen te werken. Mede daardoor is Moooi uitgeroepen tot waar succesverhaal op zowel nationaal als internationaal vlak.

Moderne lampen met eigen traditie

De eerste ontwerpen van de Moooi collectie bestonden voornamelijk uit klassieke lampen. Sinds enkele jaren hebben de designers er alles aan gedaan om hun eigen stijl te creëren en het resultaat mag er wezen! Tegenwoordig is het aanbod van Moooi lampen heel divers en worden traditionele exemplaren afgewisseld met zeer moderne creaties.

En als we het over een moderne lamp hebben, dan komen we automatisch uit bij de Raimond familie. Dit is een zeer unieke hanglamp met een eigentijds karakter. Kenmerkend zijn de ontelbare LED-lampjes die worden gebruikt in de verschillende modellen. Ideaal om een gehele ruimte  te verlichten.

Een andere klassieker onder de Moooi lampen is toch wel de productlijn van Heracleum. Voornamelijk de takvormige hanglamp van Heracleum is een ware eyecather. Wanneer u voor deze lamp kiest, dan zal uw kamer zeker worden omgetoverd tot een waar lichtparadijs. Ideaal voor donkere vertrekken of kamers met een hoog plafond.

Als u van minder excentriek houdt, dan is een lamp uit de Random familie meer iets voor u. Dit zijn wat moderne lampen dat perfect te combineren is in meerdere interieurstijlen. Van alle Moooi lampen komt een Random Light hanglamp toch wel als één van de populairste uit de bus. Dat komt voornamelijk door haar zachte karakter waarmee u direct al een warme sfeer kunt creëren.

Moooi verlichting bestellen bij KOOT

Uiteraard zijn de Moooi lampen ook te bestellen bij KOOT. In onze webshop kunt u terecht voor een breed scala aan prachtige designs met zeer unieke kenmerken. Welke het beste tot zijn recht komt in uw woonkamer, hangt geheel van de stijl van af uw interieur. Wanneer u onze lichtadviseurs inlicht over wat u smaak is en waar u naar op zoek bent, dan kunnen zij voor u bepalen welke Moooi lamp het beste daarbij past. Onze lichtadviseurs bezitten over veel kennis en hebben jarenlange ervaring in het adviseren van de juiste verlichting. Mocht u er dus niet uitkomen, schroom dan om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze.


  • Luceplan

  • Artemide

  • Oluce
  • Wever & Ducré Lighting
  • Louis Poulsen
 
  • Tom Dixon
  • Modular Lighting Instruments
  • Foscarini
  • Moooi
  • Buster+Punch
  • Marset