0
Sande Luce
Sandeluce Hanlamp 1879 9L
Sandeluce 1879 9L hanglamp in een transparante kleur, geleverd exclusief lichtbron en 150x8x25 cm groot.

Normale prijs: € 840,00

Aanbiedingsprijs: € 672,00 (incl. 21% BTW)

Normale prijs: € 720,00

Aanbiedingsprijs: € 576,00 (incl. 21% BTW)

Sandeluce - World of light 150 oval
Sandeluce World of Light 150 oval in de kleur brons, geleverd exclusief lichtbron en van 150x50x25 cm groot.
Voor:
€ 4.575,00
(incl. 21% BTW)
Pagina 1 van 1

Sandeluce lampen

Het merk Sandeluce is een jong, maar zeer innovatief merk. Het designlabel is afkomstig uit Nederland en in zeer korte tijd zeer succesvol geworden. Alle lampen zijn met passie en creativiteit ontwikkeld door eigenaar en topontworper Sande Kuijl. Tijdens de creatie is met name gelet op een perfecte balans tussen uitstraling en functionaliteit. Ieder ontwerp is voorzien van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrij staal en glas. Hierdoor zijn de ontwerpen tijdloos en gechikt voor ieder interieur..Daarmee heeft het Nedertandse verlichtingsmerk een grote stap gezet om een aantal topexemplaren op de been te brengen waar de concurrenten jaloers op kunnen zijn.

Originele verlichting van Sandeluce

Sandeluce staat bekend om zijn verlichting waarbij het idee van eenvoud duidelijk zichtbaar is. Dat strookt met de visie van Sande Kuijl waarbij lampen en verlichtingsproducten altijd 'puur' moeten zijn. Echter heeft het Nederlandse designlabel ook een aantal modellen die erg sierlijk ogen. Dit zijn de uitschieters binnen de uiteenlopende collectie van Sandeluce.

Een voorbeeld van een serie waarbij deze basismaterialen erg goed opvallen is de Sandeluce hanglamp 1879. Deze lamp is geheel van glas gemaakt en bevat roestvrij stalen elementen. Dit model heeft zijn naam aan Edison te danken, de uitvinder van de gloeilamp, doordat er ouderwetse gloeilampen zijn verwerkt in het ontwerp. Wat een klein detail voor een grote impact kan zorgen.

Ook produceert Sandeluce sierlijke lampen, waaronder het model Sandeluce World of light. Dankzij het orginele design met bronzen kleuren, is dit ontwerp een echte eyecatcher binnen uw woonomgeving. 

Sandeluce lampen kopen bij KOOT

Sandeluce kent een mooi assortiment aan originele lampen. In onze webshop vindt u diverse soorten hanglampen van Sandeluce, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Heeft u moeite om te bepalen welke lamp het beste bij uw andere interieur zal staan? Schroom dan niet om de lichtadviseurs van KOOT in te schakelen. De specialisten van KOOT hebben jarenlange ervaring met het doeltreffend advies geven aan iedereen die niet weet welke lamp het beste bij hun past. Door uw wensen en bevindingen door te nemen, komen onze lichtadviseurs erachter welke lamp van Sandeluce het meeste geschikt is voor uw omgeving.


  • Luceplan

  • Artemide

  • Oluce
  • Wever & Ducré Lighting
  • Louis Poulsen
 
  • Tom Dixon
  • Modular Lighting Instruments
  • Foscarini
  • Moooi
  • Buster+Punch
  • Marset