0
Terzani
Voor:
€ 4.797,65
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 477,95
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 4.235,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 5.082,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 1.185,80
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 592,90
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 2.504,70
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 4.138,20
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 4.114,00
(incl. 21% BTW)
Voor:
€ 26.402,20
(incl. 21% BTW)
Pagina 1 van 3

Terzani lampen

Lampen van Terzani kunnen worden beschouwd als zeer luxueus en modern. Zij maken van verlichting een waar kunstwerk dat in ieder interieur zal pronken tussen alle andere meubelstukken. Alle lampen worden met precisie ontworpen en ieder detail is nauwkeurig afgewerkt. Dit wordt allemaal tot stand gebracht in het speciale Terzani lab waar ‘s werelds beste ontwerpers actief zijn en waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste materialen en technieken. Er worden dus niet zomaar creaties ontworpen. Achter iedere lamp zit een waar idee waarbij altijd de filosofie van Terzani wordt nageleefd; een eenheid van creativiteit,  inspiratie en gebruiksgemak.

Italiaans vakmanschap

Het merk Terzani werd in 1972 opgericht in Florence door Sergio Terzani. In de loop der jaren is het Italiaanse designmerk samen met familielid Nicolas Terzani uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de lichtindustrie. Dit is mede gekomen door succesvolle samenwerkingen met topontwerpers als Nigel Coates en Dodos Arisans. Zij hebben zich in al die jaren gebogen over de collectie van Terzani lampen en hebben met hun creativiteit enkele prachtige designs ontworpen. Hiermee toonden ze aan dat Terzani meer is dan een alleen een lichtmerk.

Moderne verlichting met een luxueus uiterlijk

Met zijn sierlijke uiterlijk en enorme toegankelijkheid zijn de lampen van Terzani een ware eyecatcher tussen al uw interieur. De prachtige lichteffecten hebben een enorm bereik waardoor uw totale kamer wordt omgetoverd tot een ware oase van licht en warmte. Met een lamp van Terzani haalt u dus meer dan alleen verlichting in huis. Welke kunt u zoal verkrijgen?

Een ware toevoeging voor ieder interieur is de Atlantis hanglamp dat met zijn tientallen kettingen iedere ruimte kan betoveren. Deze robuuste lamp maakt van iedere kamer een krachtige omgeving waarbij alle meubelstukken van profiteren.

Maar wellicht houdt u meer van bescheidenheid en zoekt u iets wat eenvoudiger is, maar toch uniek is in zijn soort. In dat geval is de Mizu hanglamp een betere keuze. Deze lamp is onderverdeeld in meerdere kleine uitvoeringen met ieder een zachtaardig karakter. Een schattige lamp dat zeker niet zal misstaan in uw woonkamer.

Terzani lampen kopen bij KOOT

Bent u op zoek naar verlichting die de sfeer in uw woonkamer naar een hoger niveau kan tillen? Dan zit u zeker goed met één van de luxueuze lampen van Terzani. Door hun unieke uiterlijk en enorme bereikbaarheid zijn de lampen zeker een toegevoegde waarde. Maar hoe weet u nu welke lamp het best bij u past? Daar kunnen de lichtadviseurs van KOOT u bij helpen. Geef aan onze specialisten waar u precies naar op zoek bent en aan de hand van uw bevindingen kunnen onze adviseurs inschatten welke Terzani lamp het beste daarbij aansluit. Ook weten onze experts welke lamp er op dat moment verkrijgbaar is en hoelang het duurt voordat u deze in huis heeft. Neem dus gerust contact met ons op als u meer wilt weten over één van de bijzondere lampen van Terzani.


  • Luceplan

  • Artemide

  • Oluce
  • Wever & Ducré Lighting
  • Diesel living with Foscarini
  • Louis Poulsen
 
  • Tom Dixon
  • Modular Lighting Instruments
  • Foscarini
  • Moooi
  • Buster+Punch
  • Marset